OY FORCIT AB on suomalainen kemian sektorilla toimiva yritys. Forcit aloitti toimintansa vuonna 1893 ja on näin ollen luonut pitkän historian räjähdealalla. Forcit kehittää, valmistaa ja myy räjähdysaineita pääasiassa Pohjoismaisille markkinoille. Erikoistuotteita viedään myös Pohjoismaiden ulkopuolelle. Forcit, joka myös harjoittaa konsultointi- ja koulutustoimintaa, koetaan asiantuntevana ja luotettavana toimijana.

Konsernin emoyhtiö on OY FORCIT AB, jonka toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alaan: Forcit Explosives, Forcit Defence ja Forcit Consulting. Forcit Explosives palvelee siviiliräjähdealan toimijoita ja Forcit Defence palvelee puolustusteollisuutta. Forcit Consulting palvelee räjähteitä käyttäviä tahoja tarjoamalla heille mittaus-, valvonta-, suunnittelu- ja koulutuspalveluita. Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Forcit Sweden AB, Forcit Norway AS, Forcit International Oy, Oy Finnrock Ab, Bergsäker AB, Bergcon AS ja Forcit Ireland Ltd. Konserniin kuuluvat myös osakkuusyhtiöt Suomen Tärinämittaus Oy ja Vipnordic AB.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Lauri Stadigh ja toimitusjohtajana Joakim Westerlund. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 360 henkilöä.

Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 107 miljoonaa euroa.

Forcit WorldMap 01 01